Ben je op zoek naar een vastgoedmakelaar? Dan ben je bij ons aan het juiste adres!

Estate Of Mind Real estate agents onderscheidt zich door de liefde voor wat we doen. We zijn er om te helpen met de stappen die nodig zijn om de verkoop of verhuur van je huis tot een goed einde te brengen.

Advies geven doen we met plezier!

 

Spring gerust binnen voor een babbel en een koffie!

Ons doel?

Onze klanten kunnen terugkijken op een zorgeloze, vlotte en effectieve samenwerking

Sit back and relax, we take over everything else!

FOLLOW THE STORY

1/3

Als je een vriendin hebt in het vastgoed is het logisch dat je voor haar kiest. Maar dan ontdekken hoe fantastisch ze het doet: 
Eerlijk en oprecht voor koper en verkoper.
Een Stalen geduld. Een luisterend oor iedere keer dat ik dit nodig had (En geloof me dat waren er veel) Motiverend en begripvol.

Ik kan alleen maar zeggen dat veel makelaars een voorbeeld van haar zouden moeten nemen. Ze is 1 uit de 1000.

Hadisa, doe verder hoe je bezig bent en je bent een voorbeeld en motivatie voor vele mensen. 
Uw inzichten en gedachten zouden meer mensen moeten hebben.

💋💋💋💋

Only love. 

#lovefridaythe13

Hadisa Hadisa Hadisa’tje! Jij hebt het weer voor elkaar gekregen en dan nog op zo een sneltempo! Zo een service daar is goud niks tegen! Je hebt alles heel zorgvuldig en natuurlijk op Hadisa’s wijze aangepakt! Dit was een kort avontuur maar een heel krachtig productief avontuur waar Dries en ik u heel dankbaar voor zijn!

Jij bent met uw zalige lach en humor altijd welkom in ons nieuwe huis! Zou zeggen knal zo verder!

Vele groetjes


Ps: onze zetel nemen we mee naar ons nieuwe huis dus daar kan je ook komen chillen met een koffie’tje 😄

​Hadissa en haar team kennen de sector door en door. 

Met een frisse, vernieuwende aanpak en veel enthousiasme stond ze in verkoop van ons huis. Na een professionele fotoshoot en publicatie op de juiste kanalen was de bezoekdag binnen de kortste keren volgeboekt (twee keer zelfs...) met als resultaat een snelle verkoop (op de dag zelf) en een nog snellere afhandeling van al het papierwerk. Ik wou dat ik elke week op die manier een huis kon verkopen... hou Estate top of mind als je zelf wilt verkopen of verhuren!
 

Sebastiaan T.

Lieve (zotte) Hadisa, eerst en vooral je bent een vrouw dat je passie uitstraalt tot over je oren, GEWELDIG!!! Zo hoort het te zijn!
Ik wou je bedanken voor de top service die je mij, Dries en Davy hebt bezorgd tijdens ons reis samen naar Turkije om het appartement te gaan bezichtigen. We waren DIRECT VERKOCHT en alles was zoals je al reeds vertelde maar in het echt nog zoveeeel mooier! We hebben dankzij jou, uw lieve man Mathieu en uw zakenpartner van Turkije alles top kunnen organiseren op slechts 3 dagen tijd! Zo een service is gewoon weg niet te vinden! Ook dank voor het hele mooie verblijf aan de Haven van Didim, dit was tot in de puntjes verzorgd! Ook hebben we daar tijdens ons verblijf heeel lekker gegeten en heb je ons aangenaam verast!
Hadisa jij met al je passie zal het nog heel ver brengen, veel respect voor al jouw werk dat telkens tot in de puntjes verzorgd is!

Doe zo verder waar er bij mij geen enkel twijfel over is! Xx

Josie S.

Hadisa heeft als vastgoedmakelaar een persoonlijke en eerlijke aanpak. Daarenboven is ze steeds goedgezind en enthousiast.

Het ideale voorbeeld van hoe een vastgoedmakelaar moet zijn!

Ik voelde mij in de zoektocht naar een huis begrepen door haar en had het gevoel dat ik haar echt kon vertrouwen. 

Ik zou haar aan iedereen die een huis wenst te kopen aanbevelen in Gent en omstreken. 

Maaike V.D.

Dikke dikke merci voor je hulp bij de verkoop van ons huis.

Ik ben heel blij dat ik deze weg met jou afgelegd heb.
Twijfel in het begin van mij, moeilijke momenten ook, maar jij was er om mijn dochters en mij ervan te overtuigen dat we een eerlijke prijs zouden krijgen en alles perfect zou verlopen.  

En zo is het ook gegaan : prachtige foto's en jouw persoonlijke en zakelijke aanpak zorgden voor een verkoop in 10 dagen !!! De max!!!
Vandaag hebben we die periode ook perfect afgesloten bij de notaris. Ik wens jou nog een heel mooie carrière en vooral veel verkopen toe. Doe vooral zo verder en blijf die spontane vlotte madam xxx

 

Annie O.

Hey lieve Hadisa,


Nu de stormen geluwd zijn en wij in wat rustiger vaarwater terecht gekomen zijn...De grootste uitputting wat wegebt en we weer kunnen ademen... Er ruimte is voor andere dingen…

Nu was het tijd om jou eens te feliciteren met jouw mooie werk.

Ik wil je bedanken voor de ziel die in jouw mooie verpakking woont.

Voor jouw ongebreidelde jonge-veulen-enthousiasme.

Voor je eindeloze energie. Voor je wilskracht en geloof.
Ik wil dank je zeggen voor jouw immer aanwezig zijn op dit niet zo eenvoudige pad.
Ik heb bovenmenselijke bewondering voor de wijze waarop jij in dit traject aanwezig bent geweest en deze verkoop hebt tot stand gebracht.
Met een menselijkheid en betrokkenheid die ervoor zorgt dat je met kop en schouders boven je collega’s uitsteekt. 

Jouw gevoel voor nuance en je onmetelijke empathie hebben ervoor gezorgd dat ik me door jou gedragen heb gevoeld. In alles dacht je mee, op elke suggestie ging je in.
Om in extremis nog 2 engelen te vinden die mijn huis, waar ik zoveel verleden heb geschreven, wilden adopteren. Zodat wat ooit geschapen is door mijn grootvader en waar ik mij zo veilig hebt gevoeld, nu in handen is van diegenen die het naar waarde schatten en die er ook kunnen en willen voor zorgen.

In 1 zin: Een engel heeft mijn thuis verkocht aan andere engelen
Ik heb zoveel meer gekregen dan dat ik mij wenste

Ik draag je voor eeuwig in mijn hart

Dikke zoen

Sandra V.

​Hadisa!

 

Wij zijn en blijven je eeuwig dankbaar voor de snelle hulp bij de verkoop van ons appartement! Wij zijn er zeker van “HADISA” staat voor “makelaars engel” en voor “jonge, frisse, vriendelijke, goedlachse, eerlijke professionele vlot pratende verschijning vol van adrenaline en steeds klaar om er in te vliegen”!

Deze professionele “engel” lukte het om in een korte periode ons appartement te verkopen! Al bij het eerste gesprek werd ons snel de professionaliteit duidelijk waarmee Hadisa te werk ging: de presentatie over haar werking , haar enthousiasme om er in te vliegen deed ons niet lang twijfelen voor een samenwerking.

En zeer terecht bleek nu al na 1 maand!

 

Een jonge dame die haar vak goed kent en op een correcte en eerlijke manier de zaak afhandelt. De gemaakte afspraken werden strikt gerespecteerd, de vlotte juridische- en administratieve afhandeling, vriendelijkheid en bereidheid bij welke vraag dan ook, en boven al een voor iedereen begrijpbare uitleg tijdens het ondertekenen van het compromis.

 

Bedankt voor de leuke samenwerking en alles daar rond , wij zullen het overal doorvertellen dat ze geen betere kunnen vinden!

Jij hebt dat super gedaan!

 

Bedankt Hadisa!

Patrick G. & Marleen D.S.

Hadisa,

 

Vanaf de eerste moment dat we rond te tafel zaten en we stelde ons aan elkaar voor was er direct een klik dat ik en mijn vrouw gewoon niet nee konden zeggen om met jou te kunnen samen werken. Niets moest alles mag zei je en dat was een geruststelling voor ons. Je hebt heel goed werk geleverd de foto's waren prachtig en op alles kreeg ik een antwoord. Je bent echt goed in je werk en je zal het nog ver brengen in het leven gewoon omdat je uzelf bent en andere juist het zelfde gevoel geeft. Bedankt voor de leuke samenwerking en alles daar rond zal het overal doorvertellen dat ze geen betere kunnen vinden. 

Wendy R.

 

Door onze groei moesten wij op zoek naar een nieuw kantoor.

Zelf hiernaar op zoek gaan was geen optie: tijdrovend, moeilijk, het kaf van het koren scheiden, …

Ik kende Hadisa als een enthousiaste en eerlijke makelaar, dus was het een makkelijke beslissing om haar te vragen deze taak op zich te nemen. Hadisa heeft zich hier met haar typische gedrevenheid op ‘gesmeten’, en ze heeft ons binnen de afgesproken termijn de perfecte locatie voorgesteld. Ik kan haar dan ook alleen maar aanraden, zij het als makelaar, zij het voor enige andere vastgoed-gerelateerde activiteit!

 

Dankjewel Hadisa!

Miguel S.

​What can I say? Sold in one day!
Topmakelaar, topmadam en een beetje topmodel :)
Hadisa verkocht onze woning op eerste kijkdag.
Supervlotte samenwerking, constante , eerlijke feedback en uitstekend fotograaf. Aanrader!

Jan

​Topmadam, altijd goedlachs, eerlijk, vastberaden en super verkoopster met het hart op de juiste plaats , merciii girlll om zo snel ons huis te verkopen en zo jouw best te doen.

Je zal het nog ver schoppen.

Louisa D.L.

ESTATE OF MIND REAL ESTATE AGENTS BVBA


 

BURGSTRAAT 38, 9000 GENT

hello@estateofmind.eu

+32 489 87 58 38

OPENINGSUREN

MA - VRIJ: 09.00 - 12.30

ZAT & ZON: OP AFSPRAAK

24/7 TELEFONISCH BEREIKBAAR

AFSPRAKEN BUITEN DE KANTOORUREN ALTIJD MOGELIJK

Onderworpen aan de

Deontologische code van het BIV

Luxemburgstraat 16 B te Brussel

BIV 509.424

BTW BE0707.877.294 RPR Gent

Beroepsverzekering Concordia
Polisnummer 730.390.160

© 2020 by Estate Of Mind Real estate agents®