VERKOCHT

Prachtige woning op toplocatie met weidse tuin
Legen Heirweg 146, Temse

VERKOCHT OP 14 DAGEN

De knap aangelegde voortuin brengt ons naar de statige dubbele voordeur van deze woning uitgedacht door architect Jos van Garsse, gespecialiseerd in villa bouwstijlen. Wanneer we een voet door de voordeur zetten wordt dit meteen duidelijk. 

In de inkomhal ligt een prachtige marmeren vloer en de sierelementen geven het binnenkomen een extra dimensie. De deur links leidt ons naar de leefruimte.
Hier vinden we een structureel perfect onderhouden ruimte, met volle parketvloer en grote raampartijen die heel wat licht binnenlaten.

Vooraan de eetplaats, achteraan de zitruimte met uitzicht op de romantisch aangelegde tuin.
Aansluitend aan de zitruimte is er de keuken met hetzelfde idyllisch uitzicht op de tuin door dezelfde raampartijen die we in de leefruimte kunnen terugvinden.
Een ruim terras met prachtig zicht op de tuin is te bereiken zowel via de leefruimte als via de keuken.Vanuit de keuken kunnen we via een trap heel eenvoudig afdalen naar de tuin. Over deze tuin valt heel wat te zeggen…

Een grondoppervlak van meer dan 5.000 m² licht maar een tipje van de sluier. De prachtige bomen, aansluiting tot een weide met paardenstalling, en een aansluiting op de fiets- en wandelroute uit de buurt dragen bij tot dit prachtig geheel. Aan deze zijde wordt bovendien geen autoverkeer toegestaan.  

Laten we even terugkeren.... Via de achterdeur komen we opnieuw in de keuken waar links achteraan een eerste berging met ingebouwde kasten is voorzien.
Hier voorbij komen we terug uit in de inkomhal waar het gastentoilet zich bevindt. Wat inkomhal ook heeft is ingebouwde kasten om schoenen en jassen weg te hangen. Verder op het gelijkvloers, vooraan de woning, is er een ruimte die werd ingericht als bibliotheek. Deze ruimte kan ook perfect als bureau ingericht worden. 

We begeven ons via de trap met sierelementen naar de bovenruimte. De eerste kamer werd ingericht als een grote dressing. De grootte van deze kamer geeft de mogelijkheid om er opnieuw een slaapkamer of zelfs 2 slaapkamers van te maken zonder al te veel structurele werken te moeten uitvoeren.

 

Rechts van de trap hebben we een eerste badkamer voorzien van een dubbele wastafel en ruime douche. De keuze voor een witte uitvoering van de badkamer dragen bij tot het ruim gevoel dat hier heerst. De masterbedroom is een lichtrijke & ruime kamer die is voorzien van alle comfort én heeft een eigen badkamer met dubbele wastafel, ligbad en een apart toilet. Deze kamer werd recent volledig geschilderd aan de hand van een speciale schildertechniek die een matte, luxueuze en robuuste uitstraling geeft. De strakke architecturale lijnen in de bouw van deze ruimte en de ingebouwde spots maken het geheel af. Tegenover de masterbedroom is er nog de derde slaapkamer. Op de gehele verdieping ligt er een volle parket die afgelopen jaar nog volledig werd verzorgd. De zolder is toegankelijk via een trapluik en wordt op dit moment gebruikt als opbergruimte. Als laatste onderdeel van de woning dalen we helemaal af naar niveau -1 van de woning, de kelderverdieping want de woning is over de gehele oppervlakte onderkelderd. Er werd een ruim bureau voorzien, een wijnkelder, grote wasruimte, de stookplaats en een polyvalente ruimte. De dubbele inpandige garage vinden we hier ook terug.

Exclusief karakter van de woning​ 

De zeer grote en goed onderhouden tuin en weide van 5.000 m² in totaliteit kunnen een thuis vinden bij paarden- en of dierenliefhebbers.
De officiële achteruitweg biedt vele mogelijkheden voor deze liefhebbers om aan- en af te rijden op dit prachtig stuk grond.

Location, location, location

De woning bevindt zich op de Legen Heirweg, beschouwd als 1 van de mooiste stukken, zoniet het mooiste stuk van de streek.

De natuur waarmee de woning omgeven wordt is uniek. Op enkele minuten van alle invalswegen naar steden vlakbij en grootsteden verderop. Op enkele kilometers sta je met beide voeten in het centrum.

Nieuwsgierig? 

Kom eens kijken!

Algemene informatie

Bouwjaar: 1989

Perceelsoppervlakte: 5.081 m²

Bruikbaar vloeroppervlakte: 454 m²

Toiletten: 2

Slaapkamers: 3 (mogelijkheid 4)

Badkamer: 2

Verwarming: CV op stookolie

Epc: 149 kWh/m² - UC 112

Kadastraal inkomen:  1.551 €

Gelijkvloers

Inkomhal: 10 m²

Leefruimte: 66 m²

Keuken: 23 m²

Berging: 10 m²

Bibliotheek: 16 m²

Niveau 1

Nachthal: 20 m²

Masterbedroom: 23 m²

Badkamer 1: 8 m²

Slaapkamer 2: 18 m²

Slaapkamer 3 (dressing): 27 m²

Badkamer 2: 8,5 m²

Zolder: 22 m²

Niveau -1

Bureau: 23 m²

Wijnkelder: 6,5 m²

Onderhoudsruimte: 22 m²

Wasplaats: 23 m²

Stookplaats: 6 m²

Dubbele garage: 37 m²

Stedenbouwkundige informatie

 

Bestemming: Woongebied met landelijk karakter

Verkavelingsvergunning: Neen

Stedenbouwkundige vergunning: Ja

Dagvaarding: Neen

Voorkooprecht: Ja

Erfdienstbaarheid: Neen

Overstromingsgevoeligheid: Niet overstromingsgevoelig

Afgebakende oeverzone: Niet van toepassing

Inventaris onroerend erfgoed: Niet opgenomen

ESTATE OF MIND REAL ESTATE AGENTS BVBA


 

BURGSTRAAT 38, 9000 GENT

hello@estateofmind.eu

+32 489 87 58 38

OPENINGSUREN

MA - VRIJ: 09.00 - 12.30

ZAT & ZON: OP AFSPRAAK

24/7 TELEFONISCH BEREIKBAAR

AFSPRAKEN BUITEN DE KANTOORUREN ALTIJD MOGELIJK

Onderworpen aan de

Deontologische code van het BIV

Luxemburgstraat 16 B te Brussel

BIV 509.424

BTW BE0707.877.294 RPR Gent

Beroepsverzekering Concordia
Polisnummer 730.390.160

© 2020 by Estate Of Mind Real estate agents®