top of page

VERKOCHT / SAS VAN GENT, NICO UYT DEN BOGAARDSTRAAT 1A

INSTAPKLARE HOB MET 4 SLAAPKAMERS, BUITENRUIMTE EN ATELIER/MAGAZIJN

In een rustige residentiële wijk ligt deze halfopen woning die in 2012 werd omgevormd tot een gezellige gezinswoning.
De volledige benedenverdieping werd grondig gerenoveerd en de andere verdiepingen werden voorzien van nieuwe vloeren en schilderwerk.

De eerste ruime is de inkomhal met gastentoilet. Daarna komen we binnen in een grote open ruimte met tv hoek met een op maat gemaakt tv meubel en haardvuur die het extra gezellig maakt. In het verlengde ligt de eetplaats met een mooie grote tafel voor 6 personen. 

Aansluitend aan de eetplaats is er de volledig uitgeruste open keuken met eiland en alle toestellen zoals een frigo, kookvuur, vaatwasser, oven en ingebouwde koffiemachine. Via de achterdeur, in de keuken, is er toegang naar de buitenruimte waar ook de berging/wasplaats te vinden is.

Terug naar de inkomhal en met de trap naar boven komen we op de eerste verdieping.

Hier vinden we 2 ruime slaapkamers en een open kamer die als bureau werd ingericht. Met het dichtmaken van deze bureau zou je nog een extra 5de kamer kunnen inrichten. Op deze verdieping was het ook de bedoeling om nog een badkamer te installeren.

Alle leidingen werden al gelegd, nu is het enkel nog de badkamer kiezen en installeren. Een leuk projectje om zelf nog te doen!

De tweede verdieping vinden we de zolderverdieping die werd omgevormd tot een prachtige verdieping met een kinderkamer en masterbedroom.

Ruimte en hoogte dat typeert deze masterbedroom! Met een eigen badkamer met douche, wastafel en toilet kan je in deze kamer genieten van volledige privacy.

De woning heeft geen tuin, maar wel een onderhoudsvriendelijke buitenruimte aangelegd met tegels.

Heb je een hobby, een bijberoep of gewoon nood aan extra veel opbergruimte? Dan is dit de ideale woning!

Want deze woning heeft een bijgebouw van maar liefst 68  die kan gebruikt worden als garage, atelier, werkplaats, magazijn, ...

Deze kan ook gebruikt worden als extra parkeerplaats.

Nieuwsgierig?

Kom eens kijken!

Algemene informatie

Renovatiejaar: 2012

Perceelsoppervlakte: 270 

Bewoonbaar oppervlakte: 167 

EPC: 249 kWh/m² UC 669344140

Slaapkamers: 4

Badkamer: 1

Toiletten: 1

Verwarming: Cv op aardgas 

Oriëntatie buitenruimte: Zuid-Oost

Indeling

Gelijkvloers

Woonkamer: 39 m²

Keuken: 10,8 

Buitenruimte: 40 m²

Atelier/magazijn: 68 

Verdieping 1


Slaapkamer 1: 17,5 m²

Slaapkamer 2: 11,6 

Bureau: 11,6 m²

In te richten badkamer: 6 m²

Verdieping 2

Slaapkamer 3: 10,9 m²

Masterbedroom: 21,6 

Badkamer: 3,3 m²

LOCATION, LOCATION, LOCATION

© pixelatestudio.com

// Sas Van Gent //

Op 25 km van Gent vinden we in de regio Zeeuws Vlaanderen het prachtige Sas Van Gent. Gelegen aan het kanaal gent-Terneuzen, vlakbij de Belgische grens.

Er zijn verschillende mooie wandel- en fietsroutes. Doordat Sas van Gent door water is omgeven heeft de gemeente zijn eigen jachthaven.

Met de boot varen behoort dus ook tot de opties! Ben je graag sportief? Dan is de Strongbox een absolute aanrader! Bij Strongbox staat buiten sporten, werken aan je conditie- en/of krachtniveau centraal.

Boodschappen kan je op wandelafstand doen in de Albert Heijn of LIDL

Dat Sas Van Gent leeft zien we aan de leuke lokale winkels en restaurants. 

Markt 4 is een prachtige plek waar de lokale ondernemers klaar staan om je te helpen en te verrassen met hun passie, gastvrijheid, kennis en natuurlijk eerlijke en smaakvolle producten.  Je kan er je boodschappen doen, rondsnuffelen op zoek naar inspiratie en bijzondere producten en je kan er ter plekke iets eten en/of drinken. Dockside Bar & Grill is nog zo één van de must do hotspots! Wining & dining op een prachtige locatie en vooral op wandelafstand.

// Grensgemeente Assenede //

Het grote voordeel van zo een grensgemeente is dat je het beste van beide werelden kan hebben.

Op fietsafstand bereik je de Belgische grens met vlakbij het centrum van Assenede. Hier vind je verschillende Belgische supermarkten zoals SMATCH, Okay, Aldi,... en de lokale bakker of slager. Assenede telt 2 belangrijke scholen; het GO! De Wegwijzer en het Ooievaarsnest met een splinternieuwe afdeling.

Assenede heeft een grote sporthal en een bibliotheek. Daarnaast is er de voetbalploeg FC Assenede en 2 grote dansscholen. Atelier Dance Explosion en Dancepointe.

// Grensgemeente Zelzate //

Een andere grensgemeente, op 4 km, is Zelzate waar de Grote Markt het commerciële hart van de gemeente vormt.

Hier vind je een mooie mengeling van de lokale middenstand, de grotere winkelketens, café's en restaurants.

Het leven in Zelzate speelt zich grotendeels af aan en langs deze Grote Markt.  Maandagvoormiddag is marktdag en dit is al 100 jaar zo. Doorheen het jaar zijn er ook verschillende avondmarkten en rommelmarkten. Zelzate zou Zelzate niet zijn zonder de 4 kermissen per jaar (Paaskermis, Katte kermis , Augustus kermis & Wittouckkermis). De gemeente telt 2 grote scholen zowel voor de kleinsten als voor de grootsten.

Campus GO Zelzate & Sint-Laurens met beide een afdeling voor de basisschool, een secundaire afdeling en een internaat. 

MUST DO HOTSPOTS

Thanks! We contacteren je snel!

FOUNDER & REAL ESTATE AGENT

T +32 489 87 58 38

E hello@estateofmind.eu

IMG_5193.JPG
bottom of page