top of page

VERKOCHT / KOEWACHT (NL)

Instapklare open bebouwing met prachtige tuin

Deze ruime open bebouwing op een perceel van 525 m² is gelegen in het landelijke Koewacht vlak op de grens met België.

De woning is van het bouwjaar 1998, maar aan alles zie je dat deze doorheen de jaren perfect onderhouden werd.

We rijden de straat in en komen aan bij een woning met een nette, verzorgde voortuin. De oprit biedt plaats voor 1 wagen en de garage voor een 2e wagen.

BIJ het binnenkomen in de ruime hal, steelt de imposante trap meteen de show. De inkomhal is voorzien van een gastentoilet en ingemaakte vestiarekasten. Vanuit de hal komen we in de lichtrijke leefruimte met vooraan de tv hoek en achteraan, met zicht op de tuin, de eetplaats.

De volledige benedenverdieping wordt verwarmd door middel van vloerverwarming, maar voor extra gezelligheid werd er in de zithoek een open haard geïnstalleerd. Aansluitend aan de eetplaats is er de uitgeruste keuken met in het verlengde de berging en ruime garage. Daar zijn ook de aansluitingen voor wasmachine en droogkast voorzien. De grote schuiframen in de leefruimte en keuken zorgen voor heel wat licht en zon en bieden toegang tot de tuin.

Op de verdieping zijn er 4 ruime slaapkamers en een badkamer met dubbele wastafel, ligbad en douche.

En dan wellicht één van de grootste troeven van deze woning is de tuin waarop eigenlijk niets valt op aan te merken!

Groen, zonnig, bomen die zorgen voor verkoeling, ... kortom een prachtig aangelegde tuin met veel privacy.

Voor al het tuingerief is er een ruim tuinhuis voorzien en als extra is er een achterpoortje, die via de achterkant toegang naar de woning heeft.


Nieuwsgierig?
Kom eens kijken!

Algemene informatie

Bouwjaar: 1998

Perceelsoppervlakte: 525 

Bewoonbaar oppervlakte: 170 

Slaapkamers: 4

Badkamer: 1

Toiletten: 2

Verwarming: Cv op aardgas 

Indeling

Gelijkvloers

Inkomhal: 13,4 m²

Living: 35,7 m²

Keuken: 16,4 m²

Berging: 4 m²

Garage: 24,3 

Tuin: 175 

Tuinhuis: 15,2 m²

Verdieping


Slaapkamer 1: 26 m²

Slaapkamer 2: 15 m²

Slaapkamer 3: 11,4 m²

Slaapkamer 4: 12 m²

Badkamer: 10,2 

// Location, location, location //

Koewacht ligt in de gemeente Terneuzen in Oost Zeeuws-Vlaanderen. Het dorp bevindt zich letterlijk op de grens van België en Nederland. Koewacht is groen, landelijk, rustig en niet zo groot en heeft daardoor een zeer knus karakter. Vergis je niet, er zijn toch tal van voorzieningen te vinden. In het centrum is er
supermarkt Plus Verbiest. Op zondag genieten van verse koffiekoeken en pistolets kan bij Otto’s Ambachtelijke Bakkerij. Restaurantjes? Koewacht heeft twee toppers “Bij van Dijk” en “ ’t Vlasbloemeken” bekroond met een Michelinster. Wie kinderen heeft kan kiezen voor het Nederlands onderwijs “Basischool de Vlaswiek” of “Vrije bassischool De Zonnebloem” net over de grens op de zogenaamde “Belgische Koewacht”. Ook zijn er voldoende sportfaciliteiten: voetbal, tennis, openluchtzwembad… Genoeg van het dorpsleven en op naar de grote stad? Nabij liggen de belangrijke uitvalswegen richting de steden Hulst, Terneuzen,  Antwerpen of Gent. En naar die laatste Belgische steden liggen op ongeveer 40 minuten rijden van Koewacht.

LOCATION, LOCATION, LOCATION

MUST DO HOTSPOTS

AMY DE COCK

REAL ESTATE AGENT

T +32 488 95 70 30

E amy@estateofmind.eu

Amy_website.jpg
bottom of page