top of page

Geboren in Gent in 1989 als kind van een Ghanese papa en een Belgische mama. 

Als tiener had ik het moeilijk om mijn weg te vinden en wellicht om die reden dachten velen dat ik het in dit leven niet zou maken. Guess what, I did ;)

Mijn droom, die volgens velen onbereikbaar was, is werkelijkheid geworden.

Ik geloof dat van waar je ook komt, welke naam je ook draagt, welke geaardheid of godsdienst je ook hebt; dromen is voor iedereen! 
Om die reden probeer ik mensen rondom mij te inspireren en sta ik als inspirational speaker op events en in scholen in aandachtswijken.

In 2016 richtte ik Estate Of Mind Real estate agents op, hét vastgoedkantoor dat zich onderscheidt door de liefde voor wat we doen. Alles wat ik in dit leven onderneem doe ik met passie, enthousiasme én het allerbelangrijkste met heel mijn hart.

Zou je graag samenwerken?
Let me know en wie weet ben jij wel één van de happy few die het kan verder vertellen!

FOUNDER & REAL ESTATE AGENT

T +32 489 87 58 38

E hello@estateofmind.eu

BIV 509.424

HS42.jpg

 

 

Zoals kleine kinderen op zoek naar de volgende thrill is onze samenwerking tot stand gekomen. Er was maar 1 gesprek nodig om te weten dat dit het zou worden.

We beloofden samen creatieve en authentieke video’s te maken die mensen emotioneel raken. We beloofden samen te groeien en we beloofden vooral, no matter what, trouw te blijven aan die beloftes.

 

Naast de video content voor Estate Of Mind is Thibaut ook de drijvende kracht achter de video content van Hadisa Suleyman.

Er is een gezegde die stelt dat iedereen vervangbaar is. Sommige mensen zijn in staat het tegendeel te bewijzen want eerlijk deze dude is voor ons onvervangbaar!

 

Thibaut, welcome to the family.

Welcome to Estate Of Mind!

 

Heb je een vraag voor Thibaut of wil je hem bedanken voor zijn goede werk?

Good to know he always orders a slow filter coffee!

VIDEO TALENT

E hello@estateofmind.eu

Wanna see more of his work?

Instagram // @hadisasuleyman

Thibaut_website.JPG
bottom of page