top of page

VERHUURD  / GENT, Doornzelestraat 33/101

Lichtrijk nieuwbouwapp met 2 slaapkamers, terras en staanplaats

Dit lichtrijk appartement is gelegen op de eerste verdieping van residentie DOK 33, een nieuwbouwproject aan de Oude dokken van Gent.
Een ruime inkomhal brengt ons naar de slaapkamers die achteraan het appartement liggen waardoor deze zicht hebben op het groen achteraan het gebouw.

Verder is er een mooi afgewerkte badkamer met inloopdouche, dubbele wastafel en is er ook nog een apart toilet.
De leefruimte met open keuken is afgesloten van de nachthal door middel van een steellook glazen deur. Aansluitend aan de keuken is er een berging/wasplaats. Als extra is er in het verlengde van de leefruimte nog een zonnig terras van 14,7 m². In het gebouw is er een gemeenschappelijke fietsenberging en op niveau -1 is er nog een privatieve ruime berging voor dit appartement. Een ondergrondse autostaanplaats is inbegrepen in de huurprijs!

Nieuwsgierig?
Kom eens kijken!

Algemene informatie

Bouwjaar: 2021
Bruikbare vloeroppervlakte: 77 

Slaapkamers: 2

Badkamer: 1

Toiletten: 1

Verwarming: Cv op aardgas 

EPC: 50 kWh/m² UC 805 (Label A)

Vrij: 01 december 2023

Indeling

Living & open keuken: 37 

Berging: 2,3 

Badkamer: 3,6 m²

Slaapkamer 1:  7,2 m²

Slaapkamer 2: 10 m²

Terras: 14,7 m²

// Location, location, location //
De Doornzelestraat is gelegen in een opkomende buurt aan de Oude dokken van Gent waar een mooie mix van verschillende mensen wonen. Het centrum van Gent is gemakkelijk te bereiken met tram/bus en op 10 min met de fiets. Richting Brussel of Antwerpen? Opritten E40 en E17 liggen ook op amper 10 min van de Doornzelestraat.

Om lekker te winen & dinen hoef je niet per se de stad in te trekken want aan de overkant van de straat vind je AMIGO waar je kan eten en drinken met muziek als rode draad. Voor winkels, restaurantjes, koffiebars kan je terecht in het bruisende DOK Noord, ook gelegen op wandelasfstand van de Doornzelestraat. In de Sleepstraat kan je dan weer verschillende restaurants vinden met Turkse keuken als basis. In de nabije omgeving zijn er verschillende scholen te zoals De Triangel, Vrije basisschool Sint-Salvator of Het Beroepenhuis waar jongeren hun talenten interesses kunnen ontdekken zodat ze hun kijk op beroepen en de arbeidsmarkt verruimen.

FOUNDER & REAL ESTATE AGENT

T +32 489 87 58 38

E hello@estateofmind.eu

IMG_5193.JPG
bottom of page