top of page

VERHUURD / Sint-Salvatorstraat 4, Gent

Prachtig appartement met 2 slaapkamers & terras

In de Sint-Salvatorstraat, achter de gevel van een authentiek herenhuis vind je dit mooie renovatieproject van 4 appartementen. Dit appartement is gelegen op de 2de verdieping en bereiken we via de authentieke zwarte trap. Er is een aparte centrale inkomhal die ons als eerste naar de lichtrijke leefruimte met open keuken brengt.  De keuken is volledig uitgerust met kwalitatieve toestellen. Via hier kan je naar het leuke achterliggende terras. Aansluitend aan de keuken is er berging waar ook de aansluitingen voor de wasmachine zitten. We gaan terug naar de centrale inkomhal waar we de badkamer vinden. De badkamer is voorzien van ingemaakte kaste, wastafel, inloopdouche en toilet. Verder zijn er 2 ruime slaapkamers In het gebouw, in de centrale inkomhal, is er een aparte gemeenschappelijke fietsenberging voorzien. Er zijn aan het appartement géén gemeenschappelijke kosten verbonden.

 

Nieuwsgierig?

Kom eens kijken!

Algemene informatie

Renovatiejaar: 2021

Verdieping: 2
Bruikbare vloeroppervlakte: 78 

Terras: 10,54 
Slaapkamers: 2

Badkamers: 1
Toiletten: 1
Verwarming: Cv op aardgas
EPC: In aanvraag

Gemeenschappelijke kosten: Geen

Vrij op: 01 februari 2022 

// Location, location, location //

De Sint-Salvatorstraat is gelegen in een opkomende buurt aan de Oude dokken van Gent waar een mooie mix van verschillende mensen woont.
Het centrum van Gent is gemakkelijk te bereiken met de tram met een halte aan de overkant van de straat.

Zowel te voet als met de fiets ben je supervlot en snel in het centrum.

Richting Brussel of Antwerpen? Opritten E40 en E17 liggen ook op amper 10 min van de Sint-Salvatorstraat.

Een oud bruin café hip? Jazeker!

The Wand & Only aan de overkant van de straat is een zaak die erin is geslaagd de charme van een oud bruin café te combineren met een simpele, maar toch lekkere kaart. Om te winen & dinen hoef je niet per se de stad in te trekken want op wandelafstand vind je AMIGO waar je kan eten en drinken met muziek als rode draad. Voor winkels, restaurantjes, koffiebars kan je terecht in het bruisende DOK Noord, ook gelegen op wandelasfstand van Sint-Salvatorstraat.

In de Sleepstraat kan je dan weer verschillende restaurants én winkels vinden met Turkse keuken als basis.

In de nabije omgeving zijn er verschillende scholen te zoals De Triangel, Vrije basisschool Sint-Salvator of Het Beroepenhuis waar jongeren hun talenten interesses kunnen ontdekken zodat ze hun kijk op beroepen en de arbeidsmarkt verruimen.

FOUNDER & REAL ESTATE AGENT

T +32 489 87 58 38

E hello@estateofmind.eu

IMG_6955_edited.jpg
bottom of page