top of page

Woonhuis met gelijkvloerse handelsruimte

Algemene informatie

Bouwjaar: Voor 1850

Oppervlakte perceel: 130 m²
Bruikbare vloeroppervlakte: 157 m²

Kadastraal inkomen: 371 €
Slaapkamers: 2

Badkamers: 1
Toiletten: 1
Verwarming: Cv op aardgas
EPC: xx kWh/m² UC:  xxx ( x label)

Asbest: Asbestveilig

Indeling
 

Gelijkvloers

Handelsruimte vooraan: 

Centraal: m²

Achteraan: m²

Verdieping 1

Leefruimte:  

Keuken:

Terras: 

Verdieping 2

Slaapkamer: m²

Bureau: 

Badkamer:

Stedenbouwkundige informatie

 

Bestemming: Gebieden voor ambachtelijke bedrijven en kmo's

Verkavelingsvergunning: Neen

Stedenbouwkundige vergunning: Ja

Dagvaarding: Neen

Voorkooprecht: Ja

Overstromingsgevoeligheid: Niet overstromingsgevoelig

Afgebakende oeverzone: Niet van toepassing

Inventaris onroerend erfgoed: Niet opgenomen

// Location, location, location //

De Sint-Salvatorstraat is gelegen in een opkomende buurt aan de Oude dokken van Gent waar een mooie mix van verschillende mensen woont.
Het centrum van Gent is gemakkelijk te bereiken met de tram met een halte aan de overkant van de straat. Zowel te voet als met de fiets ben je supervlot en snel in het centrum. Richting Brussel of Antwerpen? Opritten E40 en E17 liggen ook op amper 10 min van de Sint-Salvatorstraat.

Een oud bruin café hip? Jazeker! The Wand & Only een beetje verder in de straat is een zaak die erin is geslaagd de charme van een oud bruin café te combineren met een simpele, maar toch lekkere kaart. Om te winen & dinen hoef je niet per se de stad in te trekken want op wandelafstand vind je het de zaak van de tweelingzussen Johanna en Yassin Pycke die hun droom waar maken met hun eigen restaurant Pycke zot of bij hun tweede restaurant Amour waar je dan weer kiezen voor lunch, diner of snelle take away. Iets verder, richting Dok Noord, maar ook op wandelafstand vind je AMIGO waar je kan eten en drinken met muziek als rode draad. Voor winkels, restaurantjes, koffiebars kan je terecht in het bruisende DOK Noord, ook gelegen op wandelasfstand van Sint-Salvatorstraat.  In de Sleepstraat, het verlengde van de Sint-Salvatorstraat, kan je dan weer verschillende restaurants én winkels vinden met Turkse keuken als basis.

In de nabije omgeving zijn er verschillende scholen te zoals De TriangelVrije basisschool Sint-Salvator of Het Beroepenhuis waar jongeren hun talenten interesses kunnen ontdekken zodat ze hun kijk op beroepen en de arbeidsmarkt verruimen.

MUST DO HOTSPOTS

WAN & ONLY

AMOUR

FOUNDER & REAL ESTATE AGENT

T +32 489 87 58 38

E hello@estateofmind.eu

Thanks! We contacteren je snel!

Hadisa groot.jpeg
bottom of page