top of page

VERKOCHT / WIPPELGEM EINDEKEN 43, EVERGEM

LANDELIJK GELEGEN ALLEENSTAANDE WONING MET ZICHT OP WEIDES

VERKOCHT OP 1 WEEK

Deze landelijk gelegen alleenstaande woning werd gebouwd in 2010 en doorheen de jaren continu opgefrist.
Als indeling heeft de woning een ruime inkomhal waar plaats is voor de jassen/schoenen en waar ook het gastentoilet te vinden is.
We gaan verder en komen binnen in een mooie leefruimte die is opgedeeld in eetplaats en zithoek.
De vele ramen maken de ruimte aangenaam licht en geven een mooi zicht op de tuin.
Recent kreeg de leefruimte een volledige make-over want er werd een volledig nieuwe open keuken geplaatst en de ruimte is toen ook opnieuw geschilderd. Er werd ook gedacht aan nieuwe elektrische rolluiken en zonnewering. Via de keuken is er toegang naar de garage die onder andere gebruikt wordt als berging.
Hier is ook de aansluiting voor de wasmachine voorzien.

 

Op de eerste verdieping zijn er 3 slaapkamers, een volledig vernieuwde badkamer met inloopdouche en dubbele wastafel. De ruime overloop is ten volle benut want hier zijn overal ingemaakte kasten te voorzien. Extra opbergruimte kan je nog vinden op zolder.

De tuin is onderhoudsvriendelijk aangelegd en heeft verschillende zonneterrassen. De geplaatste omheiningen zorgen voor de nodige privacy. Langs de achterzijde heb je zicht op weides die ook echt zorgen voor het landelijke gevoel. Op de oprit is er plaats voor 2 wagens.

En zowel via de linker- als rechterzijde van de woning heb je toegang naar de tuin!

// Woning vrij vanaf februari 2024 //

Nieuwgierig?

Kom eens kijken!

Algemene informatie

Bouwjaar: 2010
Renovatiejaar: 2019-2021

Perceelsoppervlakte: 888 m²
Bruikbare vloeroppervlakte: 166 m²

Kadastraal inkomen: 914 €

Slaapkamers: 3

Badkamer: 1

Toiletten: 2

Verwarming: Cv op aardgas & pelletkachel

Zonnepanelen: 12

EPC: 134 kWh/m² UC 719

Elektriciteit: conform

Indeling

Living & open keuken: 53 

Slaapkamer 1: 19 

Slaapkamer 2: 10,4 

Slaapkamer 3: 10,2 

Badkamer: 10,2 m²

Garage: 21,9 m²

Stedenbouwkundige informatie

 

Bestemming: Woongebied met landeljk karakter

Verkavelingsvergunning: Ja

Stedenbouwkundige vergunning: Ja

Dagvaarding: Neen

Voorkooprecht: Neen

Overstromingsgevoeligheid: Perceel B Gebouw A

Afgebakende oeverzone: Niet van toepassing

Inventaris onroerend erfgoed: Niet opgenomen

// Location, location, location //
Wippelgem Eindeken is gelegen in Wippelgem, op fietsafstand van het centrum van Ertvelde.

Van hieruit bereik je Gent op 20 min rijden en op een paar minuten ben je aan de oprit van de R4 met een vlotte verbinding richting Gent, Antwerpen & Knokke. Op 2 min wandelen vind je haltes voor openbaar vervoer richting Gent.

In het centrum van Ertvelde vinden we verschillende winkels zoals de Okay, Carrefour, Delhaize, maar evengoed de lokale middenstand zoals slager Kristof, bakkerij Bekaert. Hier op het centrum vind je ook een apotheek en een vestiging van de banken KBC en Argenta. 
Hier op het dorp vind je ook de vrije basisschool van Ertvelde en basisschool de Regenboog. Beide liggen op fietsafstand van Wippelgem-Eindeken.

Ondertussen zijn de werken aan de R4 volop aan de gang.

 

Er komen op verschillende knooppunten rotondes waarvan één rotonde al in gebruik is genomen aan Wippelgem-Eindeken. Daarnaast gaat het kruispunt van de R4 met de Kerkbrugge- en Drogenbroodstraat binnenkort dicht. Daar de R4 oprijden, zal na de werken niet meer mogelijk zijn. Voor fietsers is wel onder de R4 een tunnel gepland om van de woonkern Wippelgem naar Kerkbrugge te rijden. Wat dan ook wil zeggen dat het doorgaand verkeer een stuk zal minderen.

Ook Ertvelde heeft in de omgeving een paar "must do hotspots".
Huize BOON brengt het beste van twee werelden, die van mama Rita & dochter Katrijn. Je vindt er de smakelijke, in eigen huis bereide burgers, bagels, pannenkoeken en wafels. Bij BOON Leonidas kan je delicieuze pralines, koekjes en snoep vinden. Visite is een voormalige dokterswoning die werd omgetoverd tot een authentiek restaurant – B&B met een unieke en karaktervolle uitstraling. Het pand nodigt uit om in een ongedwongen sfeer tot rust te komen en te genieten van een (h)eerlijke maaltijd, ofwel binnen ofwel bij mooi weer in de zuiders aangelegde tuin.En dan is er nog de Bistro "Puur Luc" met zijn pure, eerlijke en kwalitatieve vlees van het wit-blauw ras uit eigen stal.

MUST DO HOTSPOTS

FOUNDER & REAL ESTATE AGENT

T +32 489 87 58 38

E hello@estateofmind.eu

IMG_5193.JPG
bottom of page